Achter Allios Deite Eikona staat Ada Goverde, …

fotografe die van amateur naar professional gegroeid is.

 

Ada Goverde | Fotograaf | Allios Deite Eikona | Kunst aan de muur

Ada Goverde | Fotograaf

Van huis uit heb ik het fotograferen meegekregen en ik ben dan ook opgegroeid met een camera praktisch in mijn hand. Met de filmrolletjes van vroeger kon je niet zomaar wisselen van instelling. Voor de opkomst van de digitale camera’s had ik, eind jaren 90, soms wel 3 camera’s bij me om verschillende soorten foto’s te maken. 

Zodra de digitalisering klaar was voor de fotografie wereld stapte ik over op de digitale camera. De mogelijkheden die een digitale camera mij geven, hebben mijn ontwikkeling als fotograaf een enorme boost gegeven.

Ik werd steeds behendiger in het maken van technische goede, maar vooral ook mooie foto’s. Een uitgebreide fotocursus bij de Beeldfabriek in Rotterdam zorgde er voor dat ik echt leerde spelen met de instellingen van mijn camera. 

Mijn lidmaatschap van de Olympus community geeft regelmatig nieuwe inzichten in techniek. Het zorgt voor een steeds doorgaande ontwikkeling van mijn kwaliteiten als fotograaf.

In 2019 besloot ik dat het het tijd werd voor de volgende stap: ik opende mijn online galerie en begon aan mijn eerste expositie. Inmiddels ben ik helemaal vertrouwd in mijn rol als professionele fotografe. Met mijn online galerie om mijn werk te tonen aan de wereld, werk ik verder aan mijn carrière als fotograaf. Een lidmaatschap van de Kunstkring Capelle hoort daar bijvoorbeeld ook bij.

Overal om mij heen zie ik de prachtigste foto-mogelijkheden en kies ik met zorg de beste foto’s. Alleen de beste en mooiste composities gaan in de verkoop.

Ik geloof in evolutie en dat pas ik toe in mijn werk. Evolutie is ontwikkeling, ontwikkeling in fotografie is niet alleen het afdrukken van je negatieven maar ook de groei in je creaties.

Naar de online galerie

Informatie en contact

Indien je vragen hebt aarzel dan niet en neem contact met mij op!

BEL ONS
MAIL ONS
CONTACTFORMULIER

    “Ik geloof in evolutie. Evolutie is de ontwikkeling die er voor zorgt dat de fitste overleeft. De fitste die overleeft, is degene die zich het beste aanpast aan de omgeving. Als je je aanpast aan je omgeving, ga je met de tijd mee. Wie met de tijd meegaat, blijft altijd jong”