vragen en antwoorden - FAQOp deze pagina vind je de antwoorden op FAQ over producten van Allios Deite Eikona.

Heb je meer vragen? Neem contact met ons op, dan beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

LEVERTIJDEN

Je kunstwerk wordt pas gemaakt als je het besteld hebt. Dat zorgt er voor dat je zeker weet dat de kwaliteit maximaal is. De productietijd is ongeveer 2 weken. Na 2 – 3 weken kun je je kunstwerk verwachten op het door jou opgegeven adres. 

LET OP! Geef het adres op waar je je kunstwerk wilt ophangen. Het pakket is lastig te vervoeren in een personenauto.

UPS verzorgt in de meeste gevallen de verzending.

 

VERZENDKOSTEN

De prijs van de kunstwerken is inclusief verzendkosten binnen Nederland.

 

RETOURZENDINGEN

Bij beschadigingen of als je niet tevreden bent kun je een email sturen naar info@alliosdeite-eikona.nl. We nemen contact met je op en kijken hoe we het probleem het beste kunnen oplossen.

 

MATERIAAL VAN HET KUNSTWERK

De foto’s worden afgedrukt op speciaal fotopapier. De eigenschappen van het fotopapaver dat gebruikt wordt, sluit maximaal aan bij de kleuren en het onderwerp van het foto. Aan de achterkant wordt de foto verlijmd met een 3mm dikke laag dibond. Deze zorgt voor stevigheid van het kunstwerk, in combinatie met het ophangframe dat gemonteerd wordt.

De foto wordt afgewerkt met een laag acryl of plexiglas. De dikte (2, 4 of 6mm) en soort (glanzend of mat) zijn afhankelijk van de foto en het gewenste effect van het kunstwerk.

 

ONDERHOUD VAN JE KUNSTWERK

Je onderhoudt het kunstwerk door het regelmatig af te stoffen. Af en toe kun je het nog afnemen met een handvochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen! Dat kan de acryllaag op de foto aantasten of de randen van de fotoafdruk beschadigen. Als er echt vieze vlekken op zitten, kun je voorzichtig met een sopje van groene zeep de vlek verwijderen.

Mocht er een krasje op komen, kijk dan op deze site hoe je dit kunt oplossen.

 

OPHANGSYSTEEM

Je kunstwerk is aan de achterkant voorzien van een rechthoekige beugel. Met behulp van deze beugel kun je je kunstwerk aan de muur hangen. Het ophangsysteem is geschikt voor schroeven. Heb je een ophangsysteem dat vanaf het plafond met rails, draad en haken werkt (zogenaamde galerie-systeem), dan is dat ook geschikt voor de ophangbeugel. 

 

HOE HANG JE JE KUNSTWERK HET BESTE OP?

Hang het kunstwerk altijd op aan 2 punten die goed recht hangen ten opzichte van elkaar. Dat kan zowel met 2 schroeven in de muur als met een rail-ophangsysteem met variabele hoogte waar haken aan een nylon draad zitten. Zorg in het laatste geval wel dat de haken goed vast zitten en niet kunnen gaan schuiven.

 

PRIVACYVERKLARING

De privacyverklaring vind je hier.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden vind je hier.