Voor elke woonkamer inrichting is het mogelijk om de sfeer naar een hoger plan te tillen. Met een foto van hoge kwaliteit heb je niet alleen een eyecatcher aan de muur, het brengt ook kleur en sfeer. Met een sfeervolle wanddecoratie is een woonkamer een stuk kleurrijker (denk hierbij aan bijvoorbeeld aan natuurlandschappen) en vaak interessanter. De juiste foto kan er voor zorgen dat ruimtes van nietszeggend naar indrukwekkend kunnen veranderen. Ook kan een foto een basis interieur in een moderne industriële ruimte veranderen. Alles draait om de juiste foto in professionele kwaliteit. Allios Deite Eikona heeft in haar assortiment voor elke ruimte de juiste foto. Zorg ook voor een eyecatcher in jouw woonruimte en ga voor wanddecoratie die woonkamers helemaal af maken.

Bijzondere wanddecoratie

Wil jij je woonkamer inrichten met een flitsende muurdecoratie? Een industrieel gevoel geven aan je inrichting? Of juist kleur en excitement toevoegen? Dat kan allemaal met de juiste foto. Zelfs wanneer je juist op zoek bent naar een aparte decoratie voor je muur van de woonkamer, slaapkamer of hal? Waar of welke muur je ook wilt versieren, denk eens aan een foto. Een foto kan zoveel meer zeggen dan een standaard poster. Een foto kan op je gevoel inspelen, of de sfeer bepalen in een ruimte, zelfs je gemoedstoestand op peil houden. 

Als je op zoek bent naar een sfeer booster, vergeet vooral de professionele foto’s niet.

Waarom gebruik maken van professionele foto’s?

Natuurlijk is het een optie om een standaard foto uit een voorraad aan je muur te hangen. Die zijn leuk en samen met vierduizend andere eigenaren heb je een leuk stukje decoratie aan de muur. Zou het alleen niet veel interessanter en leuker zijn, om een unieke foto aan je muur te hangen? Een foto die met veel passie en techniek tot stand gekomen is? Deze foto’s functioneren veel beter als decoratie voor je muur. Neem nu bijvoorbeeld Light in de darkness, een uniek stuk dat ieders oog zal trekken en jij zelf keer op keer ook blijft bewonderen. Dat is wat een professionele foto doet, hij blijft je oog vangen en blijft je verwonderen.

Light in the darkness | Allios Deite Eikona | Kunst aan de muur

Light in the darkness

Het is niet alleen een leuke woonkamer booster, maar het maakt je woonkamer inrichting bijzonder en compleet. Daarnaast wordt een professionele foto als hele scherpe afbeelding afgedrukt. Je hebt dus geen pixel- of kleurverlies maar een knallend stuk voor de inrichting van je woonkamer of kantoor. Waar je het ook hangt het zal aandacht blijven trekken.

Foto als kunstobject

Wanneer je de juiste creatie aan de muur hebt hangen, is een foto een waar kuntwerk en kun je er eindeloos van genieten. Over het algemeen wordt er gezegd dat wanneer een foto er voor zorgt dat je er naar kan blijven kijken, het werkt als een object van genot. Een foto die ogen trekt, vragen en emoties kan oproepen, heeft het effect van een kunstwerk.

Bij Allios Deite Eikona vinden wij dat een foto zowel een kunstwerk als een object om van te genieten kan zijn. Het kan zelfs een ware inspiratiebron zijn.

Volgens de Dikke van Dale is kunst het vermogen om schoonheid te scheppen en esthetisch genot op te wekken. Dat is precies wat de foto’s van Allios Deite Eikona als functie hebben. Het creëren van emotie door middel van een foto, zorgt er voor dat deze als muurdecoratie de kamer met sfeer kan vullen. Wanneer de wanddecoratie de woonkamer met sfeer kan vullen,  heb je een echt ‘wow’ – kunstwerk. De IJskristallen is zo‘n wow-factor stuk, het is een foto waar je naar blijft kijken. In al zijn elegante grijstinten vind je elke keer een nieuw detail, wat de interesse wekt van iedereen die het ziet.

Inrichting van je woonkamer

Vaak kiezen mensen voor een neutrale inrichting in huis. Het zorgt voor rust en is tijdloos. Beide kwaliteiten die heel functioneel zijn. Een neutrale inrichting is prettig, maar kan ook saai zijn. Met een sprankelende wanddecoratie in je kamer zorg je in één klap voor kleur en spanning. Zo kan een muurdecoratie voor de woonkamer of slaapkamer verrassend makkelijk de vertrekken omtoveren tot moderne interieurs.

De Nieuwsgierige koeien zullen daarom fantastisch staan in een keuken en de Paarse aantrekkingskracht prachtig boven je eetkamertafel. Ga je liever voor een kleurexplosie? Dan is de Vlinderstruik wellicht helemaal voor jou. Is je ontspanningsruimte zoals je slaapkamer toe aan een rustgevend beeld om bij weg te dromen? Dan is de Jacht op het water een goede keuze. Is je slaapkamer juist toe aan een stoere toevoeging? Dan is de Erasmusbrug een echte aanwinst. In de webshop van Allios Deite Eikona vind je voor elke ruimte de juiste foto. Elke inrichting van woonkamer of keuken heeft baat bij een prachtige wanddecoratie. Tover ook jouw ruimte om tot een modern ingerichte woonkamer.

Wanddecoratie met uitstraling voor kantoor inrichting

Een ontvangstkamer is een ruimte waar mensen soms onrustig op hun afspraak wachten. Zeker als je wacht op een afspraak waar je zenuwachtig van wordt. Onrustige mensen hebben vaak niet de rust of het geduld om een boekje te lezen tijdens het wachten. Wat heel prettig is voor deze mensen, is afleiding. En hoe kan je iemand beter afleiden dan met een mooie foto aan de muur? Het vrolijkt de ruimte op en geeft de sollicitant, klant of leverancier iets te doen: het bewonderen van jou prachtige foto aan de muur, waar je steeds weer iets nieuws in ontdekt.

Wanneer je een kantoor hebt met veel lege muren is een foto van Allios Deite Eikona een perfect idee. Bij een overpeinzing hoef je dan niet naar een witte muur te staren maar kan je een van de vergezichten gebruiken om in weg te mijmeren. De Luchtballon in zonsondergang is hier uitermate geschikt voor.

Paarse aantrekkingskracht | Allios Deite Eikona | Kunst aan de muur

impressie van ‘Paarse aantrekkingskracht’ in woonkamer

Wordt jouw kantoor meer gebruikt als een creatieve ruimte, waar jouw artistieke of ingenieuze ideeën ontstaan? Een betere reden om de prachtigste foto’s op te hangen is er niet. Inspiratie vinden in je eigen kantoor, door de foto’s aan de wand, is natuurlijk hartstikke fijn. Zo hoef je niet op pad voor inspiratie, maar vind je het in je eigen werkruimte. De Matterhorn kan wellicht jou volgende inspiratiebron zijn.

Kwaliteit en een uniek stuk

Wist je dat elke foto maar 15 keer verkocht wordt bij Allios Deite Eikona? De foto’s van Ada Goverde zijn technische hoogstandjes op het gebied van fotografie. Het bezitten van één van haar werken is al een plezier op zich. Wetende dat jij samen met maar 14 andere in het bezit kan zijn van haar werk, geeft een absolute meerwaarde aan jouw stuk. In de online galerie van Allios Deite Eikona vind je geen massa werk, maar stuk voor stuk unieke en speciale foto’s die prachtig zullen staan als muurdecoratie van woonkamer of kantoor. In de 6 thema’s van de productcategorieën zit er voor iedereen wel wat tussen. Ga je voor een landschap van de natuur of stad? Of ben jij juist meer van de bloemen en dieren? Ben je op zoek naar stoere en robuuste foto’s? Zoek dan tussen de architectuur of zwart wit foto’s.

Alle foto’s worden afgedrukt op groot formaat. De formaten wisselen tussen de 75cm en 200cm afhankelijk van de compositie van de foto. Sommige foto’s worden afgedrukt op de klassieke 4:3 verhouding, andere hebben een 2:1 verhouding en zijn daardoor heel hoog of juist heel breed. 

Bij de inrichting van woonkamer of kantoor, is het een goed idee om een ‘eyecatcher’ van Allios Deite Eikona op te hangen. Op die manier ben je verzekerd van een uniek item in je huis of kantoor.

Kunst foto’s en je persoonlijke smaak

Vaak wordt er bij een kunstwerk gekscherend gezegd; ‘Dat kan ik ook zelf.‘ In heel veel gevallen kan je het niet zelf, daarom bewonder je het werk van een ander. Of je het nu mooi vindt of niet, een kunstwerk creëren is een vak apart. Er zijn maar weinig mensen die de creativiteit, inspiratie en mogelijkheid hebben een kunstwerk tot een daadwerkelijk stuk te vervaardigen. Fotografie is hier niet anders in en valt of staat met de creativiteit van de fotograaf. Het maken van een professionele foto begint bij inspiratie en komt alleen tot stand door techniek. Zonder techniek, kennis en vakmanschap kan je geen scherpe high pixel foto krijgen. De afdrukken zullen dan dus middelmatig zijn en de uitvoering weinig inspirerend. Terwijl een echte kunstfotograaf die techniek en kennis wel in pacht heeft.

Ganzenpas | Allios Deite Eikona | Kunst aan de muur

Ganzenpas

Er wordt uitgebreid nagedacht over de ideale compositie. Er wordt gebruik gemaakt van lichtinval, de juiste hoek en het juiste moment. Dan is er ook nog het verschil tussen het fotograferen van een stilleven en bijvoorbeeld een landschap of levende wezens. Iedere categorie heeft zijn eigen uitdagingen en alleen een kundige fotograaf weet hier juist mee om te gaan. Dat maakt het ook dat een professionele foto de aandacht zo goed weet te houden. Niet alleen is de foto scherp en in prachtige kleuren of een elegante zwart wit uitvoering. Ook is het onderwerp van de foto boeiend en roept het vragen en emoties op. Neem bijvoorbeeld de Ganzenpas, de hoek van de foto maakt dat je je afvraagt waar deze mensen naar toe gaan en waar ze vandaan komen. Het zwart wit van de foto vergroot deze emoties en zorgt dat je blijft kijken. Bijna alsof je door het kijken achter de antwoorden van je vragen komt. Dat is wat een goede foto doet met de mens, en dat is de toegevoegde waarde van een professionele foto aan je muur.

Ga ook voor sfeer voor de inrichting van je woonkamer

Deze blog heeft heel veel informatie gegeven waarom je een woonkamer inrichten moet met een professionele foto. De meerwaarde van een mooie foto aan je muur is niet alleen poëtisch maar ook functioneel. Geniet heel de dag door van de prachtigste afbeeldingen en laat je inspireren in de mogelijkheden die een foto aan de muur je kan geven. Professionele foto’s hebben niet alleen voor een kantoor toegevoegde waarde, maar zeker ook voor de huiselijke sfeer. Een ruimte kan een hele nieuwe indruk en sfeer krijgen met de juiste foto.

Ben je er klaar voor om ook jouw ruimtes om te toveren tot moderne interieurs? Kijk dan snel op de website van Allios Deite Eikona voor meer informatie. Al helemaal klaar om over te gaan tot aankopen? Klik dan nu op de link naar de webshop en bestel vandaag nog jouw professionele foto van Allios Deite Eikona!

[/fusion_text]

GA NAAR DE WEBSHOP